Адрес

бул. Евлоги Георгиев 48, 1504 София
тел.: +359 / 884 398568
gsm: +359 / 888 972277
contact@gapconsult.bg

За Нас

Фирма „ГАП Консулт” ООД (GAP Consult) е частна компания, основана през 2006 г., чийто опит се базира на:

  • висококвалифицирани специалисти с познания в различни приложни области на съвременните Географски Информационни Системи
  • утвърдени контакти с български и чужди консултански фирми
  • редица проекти с дейности на локално, национално и международно ниво

Екипът: „ГАП Консулт“ ООД (GAP Consult) разполага с необходимия професионален и управленски опит в разработване на редица проекти на локално и национално ниво, както и опит от участие в международни проекти. Фирмата поддържа утвърдени контакти с висококвалифицирани специалисти в различни области на приложение на ГИС: дистанционни методи, създаване на цифрови данни, специализирани пространствени анализи, разработване на специализирани софтуерни приложения.

Постижения: за две поредни години проекти, в които специалисти на фирмата имат водещо участие печелят награди на Международния ден на Географските Информационни Системи в България за „Специални заслуги за внедряване на стратегически ГИС в България” през 2007 г. и „Използване на авангардни ГИС технологии” през 2008 г. Форума се организира от ЕСРИ България ООД, под патронажа на Държавната Агенция за Информационни Технологии и Съобщения и със съдействието на водещи ИТ фирми, като Оракъл България, HP България и др.