За нас

кои сме ниe

КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ГЕОГРАФСКИТЕ ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ

ГАП Консулт ООД е създадена през 2006г. с основна дейност консултантски услуги в сферата на географските информационни системи (ГИС). Ние работим с основна цел реализирането на иновативни идеи в успешни проекти и завършени крайни продукти. Съчетаваме най-добрите практики на съвременните ГИС с нашия опит в различни сфери на приложение и държави, за да отговорим на специфичните нужди във всеки един проект.

Нашия успешен подход:
• Фокус върху резултата: Организираме своята работа, така че да доставим мощни и практични решения, стратегии и инструменти.
• Аналитичност: Ние идентифицираме проблемите, дефинираме и анализираме комплексни изисквания и изграждаме системи, които осигуряват достъпни и разбираеми решения.
• Технологично предимство: За нас това е използването както на платени софтуерни продукти, така и на решения с отворен код.
• Партньорства: Ние работим с международни компании, университети и неправителствени организации, с които поддържаме устойчиви партньорства, запазени през годините и развиващи се в следващи проекти.
• Опит: имаме над 75 успешно реализирани проекти в повече от 30 държави, сред които – България, Молдова, Република Малдиви, Италия, Туркменистан, Румъния, Сърбия и други

Професионализъм

19+ години

Качество

100+ успешни проекти

Доверие

65+ организации

Опит

30+ държави